Що робити, якщо туш для вій засохла: рекомендації по відновленню, використання

У даній статті ми розглянемо методи, щоб відновити засохлу туш.

Кожна жінка мріє довго використовувати улюблений брасматик. Секрет досить простий — правильно зберігати і експлуатувати. Але іноді цього буває недостатньо. Якщо трапилося так, що туш все ж засохла, не поспішайте її викидати. Ми поділимося з вами хитрощами, як її відновити!

Що робити, якщо туш засохла?

Порада: Для дозування використовуйте піпетку!

  • Очні краплі, якщо туш засохла

Їх можна віднести до розчинів, які реанімують туш і не завдадуть шкоди здоров’ю. Але брати треба тільки не лікувальні, а ті, які використовуються в якості засобу від почервоніння і перевтоми очей. Наприклад, Визин, Оксіал, Офтагель. Зручний дозатор дозволяє контролювати кількість крапель – досить 2-3. Добре перемішайте, для кращого ефекту залиште на деякий час.

  • Рідина для лінз

Воно абсолютно нешкідливе для очей, гіпоалергенна і добре розчиняє засохлу туш. Також додайте 2-3 краплі, акуратно перемішуючи вміст.

  • Косметичне масло

Допустимо використовувати касторову, персикове або мигдальне масло, капнувши пару крапель в тюбик. До цього способу краще вдаватися, коли таке ж масло включено до складу туші.

  • Засіб для зняття макіяжу

Підійде якісне засіб, молочко або міцелярна вода. Досить 2 крапель, щоб відновити туш.

Засохла туш: як відновити водостійкий брасматик?

Якщо засохла туш на силіконовій основі, то вона не підлягає розбавлення якимись розчинами, від цього вона відразу псується!

  • Її можна «оживити» тільки за допомогою нагрівання. Але важливо знати, що після цього процес її засихання тільки прискориться.
    • До складу звичайної туші входить м’який віск, за пластичність якого відповідає тепло. Тому помістіть брасматик під струмінь або в склянку з теплою (не вище 70 °С) водою. Слідкуйте, щоб вода не потрапила під кришечку, реанімувати варто тільки нижні 2/3 тюбика. Єдиний мінус — цей спосіб добре працює, але їм доведеться користуватися кожен раз перед нанесенням макіяжу.
  • Допустимо використання ще спеціального засобу Duraline від Inglot. Це найкраще засіб, але є аналогічні препарати (флюїди) від інших відомих фірм, наприклад, Шанель чи Діор. Вони вважаються безпечними, але коштують недешево. Також деякі користувачі відзначають, що від великої кількості силікону з часом брасматик втрачає якість.

Засохла туш: чому не можна користуватися для її відновлення?

Не всі засоби підходять для відновлення, коли туш засохла.

  • У деяких джерелах можна зустріти пораду розбавляти туш очищеної, мінеральної або, ще гірше, звичайною водою. Навряд чи цю пораду можна віднести до корисних. По-перше, вода значно погіршує якість туші, по-друге, вона може стати причиною утворення патогенної мікрофлори в тюбику, що небезпечно для слизової оболонки очей.
  • На старовинний метод додати власну слину також найсуворіше табу! Вона діє аналогічним воді чином, навіть якщо не гірше. В ній містяться шкідливі бактерії, які не сумісні з фарбувальною пігментом. Це негативно впливає не тільки на консистенцію (туш ще швидше засихає), але і на сам склад.
  • Заборонені для реанімації туші будь спиртовмісні рідини, перекис водню. Вступаючи в реакцію з тушшю, вони можуть стати причиною запалення слизової, викликати алергію і навіть опік.
  • Не можна використовувати для розведення туші рослинне масло. Воно псує якість туші і викликає набряки навколо очей, а його попадання на слизову також загрожує запаленням.
  • Відкладіть в сторону метод з використанням чаю. Сам цей продукт швидко псується, ніж спровокує зростання шкідливих мікробів всередині тюбика.

Правила користування, щоб туш не засохла: поради

  • Ніколи не використовуєте прострочену туш! Якщо після розкриття тюбика пройшло більше 3-6 місяців, туш краще викинути і не намагатися реанімувати. Т. к. в ній вже почали відбуватися хімічні процеси, здатні викликати набряки, запалення слизової оболонки очей і алергічні реакції.
  • Краще купувати тюбик з вузьким горлечком, яке перешкоджає зайвому проникнення повітря всередину і значно уповільнює процес висихання туші.
  • Але не забувайте періодично чистити обмежувач від надлишку кошти, що навколо нього часто збирається.

Важливо: Ні в якому разі не знімайте повністю обмежувач! Так ви прискорите процес засихання, а будете набирати дуже багато засоби.

  • Зберігати туш краще в холодильнику. Допустимо при кімнатній температурі, але бажано в темному місці, подалі від батарей та інших джерел тепла. Слідкуйте, щоб на неї не потрапляли прямі сонячні промені.
  • Користуючись тушшю, ніколи не водите пензликом вперед-назад, намагаючись набрати більше туші з тюбика. Виймайте і вставляйте пензлик тільки м’якими обертальними рухами.
  • Намагайтеся як можна менше тримати тюбик з тушшю відкритим, а по можливості прикривайте його ковпачком у той час, коли наносите макіяж.
  • Після кожного використання прибирайте залишки туші з різьби кришечки і тюбика – так ви забезпечите його більш щільне закручування, щоб туш не засохла.
  • Утворилися на пензлику грудочки туші прибирайте серветкою, а не заганяйте їх назад в тюбик.

Відео: Що робити, якщо туш засохла?

<

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code

Next Post

стек гілок ліфтинг: опис процедури, переваги і недоліки, ускладнення, реабілітація

Бажання затримати молодість завжди актуально. Саме в цьому випадку допоможе процедура ниткового ліфтингу. Кожна жінка хоче залишатися молодою як можна довше. Хтось веде здоровий спосіб життя, суворо дотримуючись дієт, інші […]
10647 1024x640 - Що робити, якщо туш для вій засохла: рекомендації по відновленню, використання