Рецепт оладок з печінки

recept oladok z pech nki 1 - Рецепт оладок з печінки

Печінка неймовірно корисна, але не всі її люблять. Оладки, трохи змінюють загальне уявлення страв з печінки. Ось відмінні оладки з печінки, рецепт дуже простий. Оладки можна подавати з різними соусами, гарнірами, або самостійним блюдом, так як це відмінна закуска! Вони відмінно підійдуть до чаю.

Рецепт оладок з печінки

recept oladok z pech nki 2 - Рецепт оладок з печінки

Інгредієнти:

  • 600-700 гр. печінки яловичої
  • 1 куряче яйце
  • борошно — 5 столових ложок
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Щоб приготувати таку закуску, в першу чергу необхідно добре збити блендером печінку. Так, щоб маса нагадувала консистенцію каші;
  2. У цьому випадку, ідеальні блендери потужністю не менше 700 W. Не повинно залишитися цілісних шматочків, маса повинна бути однорідною. Тоді наші печінкові оладки вийдуть ніжними, і добре пропечуться;
  3. Потім до отриманої кашки додаємо куряче яйце, пів чайної ложки солі і все добре збиваємо;
  4. Додаємо 5 столові ложки борошна і знову збиваємо. Тісто для оладок має бути не густим і однорідним, краще консистенції рідкої сметани;
  5. Якщо ви хочете, щоб оладки вийшли пишними, можна додати пів чайної ложки соди;
  6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Тісто виливаємо у вигляді невеличких млинців, і обсмажуємо з двох сторін;
  7. Для зручності, не треба випікати одразу багато, 3-4 штуки буде достатньо. Як тільки оладки стануть коричневими з обох сторін, можна знімати зі сковороди.

Смачні і апетитні готові оладки!!!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code