Відео: Рак — не привід перестати любити

video rak ne povod perestat sebya lyubit 1 - Відео: Рак — не привід перестати любити

Днями мережа фітнес-клубів виклала в інтернет знімки і відео своєї нової рекламної кампанії, обличчям якої стала 41-річна Саманта Пейдж, пережила рак щитовидної залози і подвійну мастектомію.

Після того, як Саманті поставили діагноз раку щитовидної залози, аналізи показали позитивний результат мутації гена BRCA 1. Це означає, що вона має підвищений ризик розвитку раку молочної залози і раку яєчників. Тоді Саманта і зважилася зробити профілактичну подвійну мастектомію — заради своєї маленької дочки. «Я вирішила не чекати нового діагнозу, а зробити подвійну мастектомію. Я розуміла, що потрібна своїй маленькій дочці. Після операції мені поставили імплантанти, проте незабаром я відчула себе погано і їх видалили».

На фото Пейдж не соромиться своїх шрамів — красива, впевнена, вона сидить у кріслі поки майстер наносить на тіло татуювання у вигляді квітів. У відеоролику Саманта каже: «Шрами не потворні. Вони — гарні знаки, що нагадують про те, що ви обрали шлях боротьби. Це не знаки вашого ворога, це знаки ваших зобов’язань».

I committed because there is great personal freedom when we own our internal and external scars. #committosomething #ownyourscars

Відео опубліковано Samantha Paige (@lastcut)


Саманта Пейдж сподівається, що люди сприймуть цю рекламу позитивно: «Я сподіваюся, що люди будуть дивитися на фото і подумають, що це неймовірно, наскільки ця жінка відчуває себе комфортно в своєму тілі! Моя мета полягає в тому, щоб впливати в першу чергу на мою дочку. Я хочу, щоб вона була жіночною, любила своє тіло. Але якщо я зможу вплинути і на інших людей, то буду знати, що я зробила щось прекрасне».

Джерело: huffingtonpost.com

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code

Next Post

Три способи поліпшити ораторські вміння дитини

Уміння публічно виступати дитині знадобиться вже зі шкільної лави. Так само як і деякі дорослі відчувають страх перед софітами, так і дитина може боятися виходити до дошки. Розвивати навички ораторського […]
tri sposoba uluchshit oratorskie umeniya rebenka 1 - Відео: Рак — не привід перестати любити