Нові можливості: 5 + 7 освітніх стипендій та вебінарів для жінок-лідерів

novye vozmozhnosti 5 7 obrazovatel nyh stipendiy i vebinarov dlya zhenschin liderov 1 - Нові можливості: 5 + 7 освітніх стипендій та вебінарів для жінок-лідерів

Американський журнал Fortune щорічно публікує список п’ятисот найбільших корпорацій, вибудовуючи їх за обсягом валового доходу в порядку убування. Станом на січень 2018 року в списку присутні 27 компаній, якими керують жінки. Серед корпорацій, процвітаючих під впевненим жіночим керівництвом, такі гіганти, як General Motors, IBM і Pepsi. Незважаючи на це, дослідження доводять, що жінки все ще мають набагато менше шансів зайняти керівну посаду, ніж чоловіки. Соціологи визначили, що жінкам-СЕО більше часу довелося витратити на отримання освіти, ніж чоловікам. Простіше кажучи, якщо жінка хоче керувати бізнесом, вона повинна набрати велику критичну масу знань, ніж її колега-чоловік.

Головними інструментами досягнення громадського визнання і кар’єрного успіху жінки вважають навчання, нетворкінг і дотримання work-life балансу. І багато фонди та організації виділяють кошти на розвиток освітніх програм для них. Сьогодні ми розповімо вам про можливості, які дає мадридська бізнес-школа IE business school. Її спеціальний фонд становить близько 6 млн євро, які розподіляються між кандидатками, мають послужний список професійних і особистих досягнень і відповідають всім критеріям відбору – професійним і фінансовим.

Стипендія IE для жінок

Для активних жінок-лідерів, які знаходяться на шляху до важливих здобутків у професійній чи особистій сфері, і можуть бути представлені як рольові моделі для інших жінок. Претендентки повинні надати документальні підтвердження кар’єрних успіхів, показати навички командної роботи і налагодження міжособистісних відносин. При розподілі стипендій увага приділяється фінансовим можливостям кандидаток. Стипендії надаються одночасно кільком жінкам і покривають 25% оплати за магістерські програми та бізнес-освіта в IE.

Стипендія для жінок-лідерів

Стипендія для жінок, які продемонстрували видатні лідерські здібності під час навчання або роботи, займають топові посади в компаніях чи організаціях і мають високі навички ведення бізнесу. Стипендія покриває 40% оплати за магістерські програми та бізнес-освіта в IE.

Менторська програма для жінок

Шестимісячна програма передбачає фінансову допомогу і менторскую підтримку від кращих наставників IE. Стипендія розподіляється Центром diversity і Жіночим бізнес-клубом IE і надається трьом людям щорічно, покриваючи 40% оплати за міжнародні програми МВА, магістерські програми з фінансів, бізнес-аналітики, big data, кібербезпеки і комп’ютерним технологіям.

Стипендія STEM

Для жінок, які працюють в області STEM і суміжних сферах і планують розвивати кар’єру в науці, техніці або медицині. Стипендія покриває до 30% оплати за магістерські програми, бізнес-освіта IE і бакалаврські програми з управління інформаційними системами.

Програма MBA IE-FORTÉ

Бізнес-школа IE спільно з Фондом Forte Foundation, некомерційним консорціумом провідних компаній і бізнес-шкіл, надає стипендію у розмірі від 10 тисяч до 20 тисяч євро для оплати отримання ступеня MBA. Перевага віддається здобувачкам, які продемонстрували видатні лідерські якості в академічному або командному керівництві.

Крім цього, всі бажаючі можуть приєднатися до трансляцій майстер-класу по бізнесу, які IE буде проводити найближчим часом.

Вебінар: Ви запустили бізнес. Як його масштабувати?

Спікер Джо Хаслам, професор і куратор програми «Менеджмент для власників бізнесу», дасть практичні поради з основ масштабування, які допоможуть зробити постійне зростання невід’ємним компонентом бізнесу.

Дата: 15 березня 2018 року, о 17:00 (UTC+1)

Де дивитися: secure.ie.edu

Вебінар по стресостійкості

Професор Деклан Нун, фахівець в області розвитку талантів і HR, військовий офіцер з 20-річним стажем роботи на керівних посадах, розповість як розвивати рівень особистої та організаційної стійкості, щоб гармонійно крокувати в ногу з рештою світу.

Дата: 22 березня 2018 року, о 18:00 (UTC+1)

Де дивитися: info.ie.edu

Вебінар: Legal Tech і юриспруденція в Кремнієвій долині

На вебінарі будуть розглядатися п’ять кейсів розвитку legal tech у Кремнієвій долині — як юридичні департаменти Google, Facebook, HP та інших великих компаній використовують високі технології у своїй практиці. Вебінар проведе Марті Манент, директор програми Legal Brigde в Кремнієвій долині, випускник і професор юридичного відділення IE.

Дата: 3 квітня 2018 року, о 19.30 (UTC+1)

Де дивитися: info.ie.edu

Круглий стіл: Жінки у фінансовому секторі

Дата: 4 квітня 2018 року, 19.30 (UTC+1)

Де дивитися: info.ie.edu

Вебінар: Розквіт штучного інтелекту

Дата: 9 квітня 2018 року, 17:00 (UTC+1)

Де дивитися: secure.ie.edu

Вебінар: Як використовувати майндфулнес для розвитку талантів

Дата: 17 травня 2018 року, 18:00 (UTC+1)

Де дивитися: info.ie.edu

Вебінар: Індивідуальні програми оздоровлення

В рамках цього вебінару ви зможете дізнатися, як такі великі компанії, як KPMG і ABM Amro, впроваджують програми, спрямовані на підтримку внутрішнього добробуту співробітників: фізичні навантаження, правильне харчування, позитивні емоції та спілкування.

Дата: 7 червня 2018 року, 17:30 (UTC+1)

Де дивитися: info.ie.edu

Якщо ви хочете дізнатися більше про програми та стипендії IE Business School, звертайтесь до представника в Україні — Ользі Міщенко — Olga.Mischenko@ie.edu.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code

Next Post

Професія юриста очима Оксани Войнаровської

Напевно, говорячи про професію юриста, ви уявляєте когось схожого на Джулианну Маргуліс з серіалу «Хороша дружина» або блискучого правозахисника, роль якого втілив Меттью Макконахі у фільмі «Лінкольн для адвоката». А […]
professiya yurista glazami oksany voynarovskoy 1 - Нові можливості: 5 + 7 освітніх стипендій та вебінарів для жінок-лідерів