Заварний крем для торта: 5 найсмачніших рецептів, секрети приготування, відгуки

Кращі рецепти заварного крему для торта.

Заварний крем для торта — один з найпростіших варіантів, який не вимагає великих витрат часу, сил, а також коштів. У цій статті ми наведемо кілька найбільш вдалих рецептів заварного крему для торта.

Заварний крем для торта: класичний рецепт

Основна особливість просочення в тому, що її готують із застосуванням нагріву і речовин, що дозволяють згущувати субстанції. У неї вводять стандартні інгредієнти, такі як молоко, яйця і борошно. Але зробити продукт можна і за рецептами, в яких немає борошна та яєць. Як загусник використовують інші компоненти.

Він відмінно підійде для просочення тесту з насиченими органолептичними характеристиками. Зазвичай це медовик, сметанник, або шоколадні коржики. Бісквіт також можна просочувати такою субстанцією, однак, виходить дуже смачно. Відповідно краще для просочення такою нейтральною основи використовувати зовсім не стандартний продукт з заварюванням, а з додаванням згущеного молока, сметани або шоколаду.

Необхідні продукти:

  • 2 великих яйця
  • 50 р пшеничного борошна
  • 500 мл молока
  • 100 г коров’ячого масла
  • Ванільний цукор
  • 210 г дрібного цукру

Заварний крем для торта, класичний рецепт:

  • У посудині збовтують 50 мл молока з пшеничного борошном, до отримання густого тесту. Невеликими порціями додавайте рідину, щоб отримати субстанцію без грудок.
  • Влийте яйця, підсолодіть, і перетворіть в субстанцію без вкраплень віночком або лопатями міксера. Перетворювати в піну немає необхідності.
  • Додайте сухі компоненти. Тепер варто тримати суміш при слабкому нагріванні, постійно усереднювати. Можна використовувати водяну баню, але у такому разі доводиться готувати трохи довше.
  • Обов’язково усереднюйте рідину, щоб не утворювалося грудочок, і паста не пригоріла. Коли паста стане дуже густою, варто вимкнути нагрів і додати жир, постійно збовтуючи.
  • Потрібно, щоб рідина була еластичною. Накрийте миску з готовим продуктом плівкою і дайте охолонути при температурі +3+5.

Сметанно-заварний крем для торта: рецепт

Сметанний крем — це найкраща просочення для яєчного коржа, рижію, або черепахи. Він відмінно тримає форму, однак, не підходить для кінцевого оформлення під мастику. Заварні субстанції не використовуються для оформлення верхівки, з-за плинності. Краще рішення для змащування сухий основи, нерідко доповнюють горіхами, сухофруктами, або свіжими апельсинами, бананами.

Необхідні продукти:

  • 300 мл жирної сметани
  • 150 р дрібного цукру
  • 1 яйце
  • 25 г крохмалю з рису або кукурудзи
  • Ванілін
  • 150 г коров’ячого масла

Сметанно-заварний крем для торта, рецепт:

  • У ємності збовтати жовтки з білками та кисломолочний продукт, влити загусник, підсолодити. В рецепті використовується саме кукурудзяний крохмаль, так як картопляний надає неприємного присмаку.
  • Однорідну субстанцію варто поставити на водяну або парову лазню. В даному випадку використовувати нагрівання не можна, так як сметана при впливі температури згорнеться, в результаті ви зіпсуєте крем. Далі, потрібно підігрівати суміш на паровій бані до загустіння.
  • Коли субстанція стане однорідною, досить густий, варто вимкнути нагрів і відставити у бік. Потрібно, щоб продукт придбав температуру приблизно 40 градусів.
  • В окремій ємності варто за допомогою лопатей міксера збити жир. Коли паста з кисломолочним продуктом охолоне, її потрібно вводити невеликими дозами масло і ретельно усереднювати міксером. Вийде повітряний, досить пишний, однорідний продукт.

Заварний крем: рецепт зі згущеним молоком для торта

Паста зі згущеним молоком застосовується для бісквіта, сметанников, медоносів. Органолептичні властивості дуже насичені, тому потрібно застосовувати для основи з нейтральним смаком, відмінно підійде для Наполеона.

Перелік необхідних продуктів:

  • 380 мл згущеного молока
  • 320 мл звичайного молока
  • 55 г дрібного цукру
  • 25 г пшеничного борошна
  • 100 г коров’ячого масла

Заварний крем, рецепт зі згущеним молоком для торта:

  • Продукт готується без яєць, в якості компонента для згущення використовується борошно. У мисці збовтайте коров’яче молоко із загусником, підсолодіть.
  • Суміш прогрівається, поки субстанція не стане однорідною і еластичною. Коли суміш стане густою, влийте півпорції згущеного молока, не прибираючи нагрівання, і ретельно усереднюючи.
  • Після цього варто влити решту згущене молоко, і охолоджений жир. Продукт ретельно перемішується і охолоджується.
  • Перед нанесенням на основу, субстанцію витримують при температурі +5.

Заварний крем для торта без молока

Дуже цікавий, незвичайний рецепт, який гурмани оцінять. Готується із застосуванням лимонів, без використання молока.

Перелік необхідних продуктів:

  • 4 шт великих лимонів з тонкою шкіркою
  • 4 великих яйця
  • 250 г дрібного цукру
  • 100 г коров’ячого масла

Рецепт заварного крему для торта без молока:

  • Потрібно в посудину вичавити сік з цитрусових, а шкірку перетерти на тертці. Підсолодіть, і поставте суміш у СВЧ піч на пару хвилин.
  • Потрібно, щоб цедра віддала всі свої ефірні масла сік. Процідіть субстанцію через марлю, щоб позбутися від шматочків шкірочки.
  • Додати 4 збитих яйця, поставте на вогонь. Суміш потрібно швидко усереднювати, щоб яйця не згорнулися. Коли паста стане досить густий, введіть жир.
  • Продовжуйте перемішувати. Охолодіть продукт перед тим, як нанести на основу. Це ідеальна начинка для фруктових соусів, а також бісквіту з фруктами. Своєрідний легкий десерт, який розбавить літній чаювання.

Шоколадний заварний крем для торта з крохмалем: рецепт

Незвичайним смаком відрізняється просочення з какао. Її можна приготувати з використанням шоколаду. Це відмінний вид просочення простих покупних основ. З мінімальними витратами часу з цим топпінгом вдасться приготувати шоколадний десерт.

Перелік необхідних продуктів:

  • 500 мл молока
  • 210 г дрібного цукру
  • 35 г кукурудзяного крохмалю
  • 2 великих яйця
  • 4 столові ложки какао
  • 150 г коров’ячого масла

Шоколадний заварний крем для торта з крохмалем, рецепт:

  • В окремому посуді змішати третю частину молока, з яйцями, какао, кукурудзяним крохмалем, щоб отримати пасту без вкраплень, підсолодіть. Залишок цукру з молоком потрібно поставити на вогонь і закип’ятити.
  • Гаряче молоко маленькими дозами, при постійному перемішуванні необхідно ввести в пасту з какао і крохмалем. Суміш ретельно збовтується, витримується при слабкому нагріванні до загустіння.
  • Не забувайте, що продукт потрібно весь час усереднювати, щоб уникнути пригорання і утворення грудочок. Як тільки паста стане густою, однорідної, необхідно її відставити і охолодити до температури приблизно 50 градусів.
  • Після цього в суміш вводиться жир і ретельно розтирається віночком.

Як приготувати заварний крем для торта: секрети, правила

Щоб правильно приготувати таку просочення для тесту, необхідно дотримуватися певних правил. Існують правила, що дозволяють добитися унікального відмінного смаку і аромату.

Як приготувати заварний крем для торта, секрети, правила:

  • Варіть суміш в місткості з товстим дном. Зверніть увагу, що емальована каструля для цього не підходить, так як в ній все пригорає. Для поліпшення органолептичних характеристик вводите коньяк, барвники, есенції, ром, також сиропи.
  • Субстанцію можна змішувати навіть з топпінгом. Для приготування їжі використовуйте тільки свіжі яйця. Якщо хочете отримати просочення з насиченими смаковими характеристиками, замість цілого яйця використовуйте виключно жовтки.
  • Для усереднення використовуйте дерев’яну ложку. Не використовуйте алюмінієвий посуд, вона може вплинути на смак.
  • Зберігати готову просочення можна не більше 48 годин при температурі +2+5. Зазвичай на поверхні субстанції часто з’являється плівка. Щоб цього не відбувалося, ємність з продуктом покривають харчовою плівкою, або пергаментним папером, попередньо просочивши її маслом.
  • Щоб перевірити готовність, необхідно подивитися на зворотний бік ложки. Якщо маса з неї не стікає, залишаються висіти щільні краплі, можна вимкнути нагрів. Краще готувати продукт на водяній бані, або на пару. Приготування на вогні часто стає причиною пригорання, і утворення грудочок.
  • Маргарин або спред не підходить, буде відчуватися сторонній присмак. Варто застосовувати виключно продукт, отриманий з коров’ячого молока.

Заварний крем для торта: відгуки

Звичайно, кожна господиня готує крем з заварюванням по-своєму, з використанням своїх секретів. Нижче можна ознайомитися з відгуками господинь.

Заварний крем для торта, отзывы:

Олена: Обожнюю випічку, готую досить часто. Звикла готувати домашні десерти, коли була в декреті, але після того, як вийшла на роботу, звичка залишилася. Тому на вихідних радую своїх близьких вкусняшка. Часто для просочення тесту використовую заварний крем. Готую класичний, з яйцями, молоком і борошном. Мені не дуже подобається його прісний смак, тому часто вводжу фруктові есенції, які продаються в краплях, в магазині.

Ольга: Я не люблю готувати, але іноді, на прохання своєї дитини, печу домашні торти. Однак тестову основу зазвичай купую в магазині. Вважаю, що найкращим видом для просочення медових коржів є заварний крем зі сметаною. Він відрізняється вираженою кислинкою, а також високою жирністю. Коржі виходять вологими, але крем дуже нейтральний, і не перебиває присмак меду. Часто доповнюю такі тортики горіхами.

Світлана: Я зазвичай воліють білкові креми, або з вершків. Але іноді готую заварні. Зазвичай це хороший спосіб просочення Наполеона, або листкових коржів. Часто готую звичайні коржі з прісного листкового тіста, і пропитываю класичним кремом на яйцях з заварюванням, посипаю горіхами і насінням. Мої близькі дуже люблять такі десерти.

Заварний крем — універсальний, його можна доповнити фруктами, горішками, шоколадом, цедрою. Це відмінний варіант для бісквітних коржів, медівника і Наполеона.

ВІДЕО: Заварний крем для торта

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code

Next Post

Як самостійно зробити роли найпростіші: покроковий рецепт, поради, відгуки

У даній статті ми розповімо, як самостійно приготувати роли вдома. Сьогодні суші-бари пропонують величезну кількість самих різних ролів, суші на будь-який смак і колір. Багато часто задаються питанням, чи є […]
10647 1024x640 - Заварний крем для торта: 5 найсмачніших рецептів, секрети приготування, відгуки