Неоплачувану відпустку по догляду за дітьми без обмежень

neoplachivaemyy otpusk po uhodu za det mi bez ogranicheniy 1 - Неоплачувану відпустку по догляду за дітьми без обмежень

У США в рамках загальнонаціональної кампанії з підтримки жінок на робочому місці пропонують неоплачувану декретну відпустку, згідно The Onion. Тепер співробітниці можуть взяти необмежений відпустку як під час вагітності, так і після народження дитини.

«Ми розуміємо, що жінки стикаються з багатьма труднощами, коли справа стосується балансу роботи та сім’ї, саме тому наша компанія надає можливість кожен співробітниці взяти безстрокову неоплачувану відпустку». — Розповідає Девід Корпер, представник EasyPay Payroll Processors, одного з тисячі підприємств у США, які підтримують права матерів. В американському суспільстві проблеми бізнес-материнства, працюючим сім’ям приділяється особлива увага.

Роботодавці вважають, що жінка повинна бути впевнена в тому, що якщо вона вирішить народити дитину, вона не втратить своє робоче місце і може розраховувати на необмежену кількість днів по догляду за своїм малюком, при цьому вона не буде отримувати заробітну плату. До речі, у нашому матеріалі можна ознайомитися зі статистикою щорічних витрат американських батьків.

Таким чином задоволеними залишаються всі. Жінкам не доводиться вибирати між кар’єрними сходами, оплатою праці та спілкуванням зі своїми дітьми. Роботодавці, в свою чергу, також залишаються у виграшному становищі, не втрачаючи прибуток.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code

Next Post

Single choice: Як бажання подобатися гальмує кар'єру

Незважаючи на високий рівень професіоналізму і освіти, молоді жінки воліють применшувати свої досягнення і не роблять кар’єрних кроків – якщо у них немає серйозних стосунків. Такі дані отримали американські вчені […]
single choice kak zhelanie nravit sya tormozit kar eru 1 - Неоплачувану відпустку по догляду за дітьми без обмежень