Онлайн-кредит на картку у Cashpoint

Для клієнтів, які підписали кредитний договір і подають заявку на новий кредит, Cashpoint пропонує вигідні умови під 1,99% на день. Умови отримання кредиту в відділенні та онлайн можуть відрізнятися.

 

cashpoint 00 - Онлайн-кредит на картку у Cashpoint

Популярна фінансова послуга – Мікрокредит онлайн

Мікрокредит онлайн – це популярна фінансова послуга, за якою кредитор надає позичальнику певну суму грошей під відсотки. Подати заявку на отримання мікрокредиту онлайн можна легко та швидко. Це дозволяє споживачам отримати необхідну суму на тимчасове користування для придбання потрібних речей навіть за відсутності достатніх власних коштів.

Позичальник може отримати мікрокредит онлайн без довідки про доходи в банку та зазначити цілі, для яких він потрібен. Споживчий кредит часто використовується для купівлі побутової техніки, будівельних матеріалів, автомобілів, навчання або ремонту.

Більш детальну інформацію про умови отримання мікрокредиту онлайн можна знайти на веб-сайті. Популярність мікрокредитів онлайн в Україні зростає, оскільки карантин суттєво змінив ритм життя. Ситуацію ускладнюють обмеження пересування на вулицях. Вихід – звернутися до банку або мікрофінансової організації, яка надає кредити онлайн.

Не виходячи з дому, ви можете підписати договір за кілька хвилин та отримати мікрокредит на картку онлайн. Онлайн-кредити доступні всім українцям, які мають паспорт, ідентифікаційний код, банківську картку та мобільний телефон. Деякі компанії також працюють з іноземцями і надають позики за іноземними документами.

Основні вимоги до позичальників

  1. Вік повноліття позичальника. Зазвичай віковий діапазон становить від 18 до 65 років, але кожна кредитна компанія може змінювати його на свій розсуд: видавати позики студентам або, навпаки, тільки людям з фіксованим доходом.
  2. Основні документи: паспорт і ІПН. При оформленні мікрокредиту онлайн від клієнта вимагається ввести дані свого паспорта або навіть сфотографувати документ. Не хвилюйтеся, це безпечно.
  3. Мобільний телефон. На основі мобільного телефону кредитор створює особистий обліковий запис для позичальника, у якому він може прочитати договір, перевірити статус обробки заявки, визначити заборгованість та інші важливі функції профілю на веб-сайті.
  4. Банківська картка з кількома гривнями на рахунку. Зверніть увагу, що для мікрокредиту онлайн можна використовувати тільки персональну дебетову картку, на якій зазначено ім’я позичальника. Компанія також використовує її для додаткової перевірки інформації – ім’я в заявці та ім’я на картці повинні співпадати.

Мікрокредит онлайн на картку в Cashpoint

Для клієнтів, які підписали кредитний договір і подають заявку на новий мікрокредит онлайн, Cashpoint пропонує вигідні умови під 1,99% на день. Умови отримання кредиту в відділенні та онлайн можуть відрізнятися.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code

Next Post

Кто может рассчитывать на получение микрокредитов почти без отказа

Кто может рассчитывать на получение микрокредитов почти без отказа Непредвиденные жизненные ситуации, когда срочно требуется определенная сумма взаймы, возникают часто и требуют немедленного решения. В таких случаях обратиться за микрокредитом […]