Діти в образі зірок з церемонії Grammy

deti v obraze zvezd s ceremonii grammy 1 - Діти в образі зірок з церемонії Grammy

Буквально минулого тижня в мережі обговорювали вбрання зірок з червоної доріжки на церемонії Grammy, тепер інтернет рясніє новими фотографіями. Ось тільки вбрання знаменитостей на себе приміряли вже діти в рамках проекту Toddlewood.

Його ініціатором вже кілька років є відомий нью-йоркський фотограф Тріша Мессеру, вона перевтілює маленьких дітей «клонів» селебріті на червоній доріжці.

У проекті зазвичай задіяні діти від трьох до шести років, які перетворюються в голлівудських селебріті. При цьому відтворюються навіть самі крихітні нюанси: не тільки вбрання, але і зачіска, макіяж, аксесуари, манікюр і, звичайно ж, жести і пози.

До речі, самим знаменитостям ідея проекту дуже подобається. Так Кім Кардашьян зазначила фото своїх маленьких копій в своєму Instagram і підписала «Що може бути миліше?».

Читайте також: Діти знаменитостей у рекламі

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code

Next Post

В Трускавець з дітьми: практичні аспекти від уродженки міста

Ольга Ільюхіна Автор Ольга Ільюхіна Маркетинг-консультант Минулого разу я розповіла про 10 ключових відмінностях між Трускавцем і Києвом. Сьогодні – час обговорити практичні моменти подорожі з дітьми. 1. Дорога. Від […]
v truskavec s det mi prakticheskie aspekty ot urozhenki goroda 1 - Діти в образі зірок з церемонії Grammy