Журі та експерти премії «Сіль» визначили кращих представників «ресторанній галузі і сфери гостинності» України. Журі оцінювало закладу за наступними критеріями: «Кухня», «Сервіс», «Атмосфера», «Спеціалізація», а вже за сумою набраних балів визначився переможець премії в кожній номінації. Отже, хто ж став переможцем 2015 року?
Кращий ресторан авторської кухні
Vintage Nouveau (Львів)
Кращий ресторан національної кухні
Італійський ресторан Fratelli (Одеса)
Кращий ресторан української кухні
«Грибова хата» (Буковель)
Кращий м’ясний ресторан
Goodman (Київ)
Кращий рибний ресторан
«Золота форель» (Коростів, Карпати)
Ресторан з найкращою винною картою
«Собака з’їла голуба» (Київ)
Найкращий пивний ресторан
«Кнур» (Чернігів)
Відкриття року
Ресторан «Улюблений дядько» (Київ)
Кращий бар
Parovoz Speak Easy (Київ)
Найкраща кав’ярня
Fair Finch (Київ)
Кращий бутік-готель
«Готель 19» (Харків)
Кращий заміський готель, а також відкриття року
Relax Park Verholy (Соснівка, Полтавська область)
Найкраща кондитерська
The Cake (Київ)
Читайте також: 8 вегетаріанських кафе і ресторанів Києва